12/12/2007

Samsung F700. Του Γιώργου Στείρου


Το νέο Samsung F700 είναι το απόλυτο gadget: με οθόνη αφής και πληκτρολόγιο qwet1y
είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τους λάτρεις της τεχνολογίας αιχμής στα κινητά. ..
Η τεχνολογία αιχμής της Samsung φθάνε(στα καταστήματα Vodafone. Τ ο νέο τηλέφωνο Samsung F700 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα κινητά, φέρνοντας στο χέρι σας έναν ολόκληρο κόσμο υψηλής τεχνολογίας!
Με το F700, η Samsung χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις οθόνες αφής , παρουσιάζοντας την πιο εύχρηστη και μοντέρνα εκδοχή τους! Τ ταυτόχρονα, διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο qwerty , το οποίο διευκολύνει τη συγγραφή μηνυμάτων κ.λπ. και τεχνολογία Vibe Τ ΟΠΖ, που σου επιτρέπει να νιώθεις τα πλήκτρα με μικρές δονήσεις.
Τ ο μενού του Samsung F700 είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και, σε συνδυασμό τον έλεγχο της μουσικής βιβλιοθήκης, δημιουργεί μια φανταστική εμπειρία πολυμέσων! Η ταχύτητα του τηλεφώνου είναι εξαιρετική, ενώ η οθόνη των 262.144 χρωμάτων χαρίζει ένα μοναδικό περιβάλλον .Η μνήμη των 150 ΜΒ επαρκεί για να αποθηκεύσει άπειρες φωτογραφίες από την φωτογραφική μηχανή 3 mpixels και μουσικά κομμάτια στο ΜΡ3 player.
Τ ο Samsung F700 φέρνει μια νέα εποχή στην άνετη επικοινωνία και στην πρόσβαση στο Ιντερνετ και στα πολυμέσα. Τ ώρα μπορείς να τα κάνεις όλα με ένα χάδι στην οθόνη του κινητού. Ενός κινητού που έχει βραβευθεί με design award για τον εκπληκτικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό του και θα γίνει το επόμενο gadget του χειμώνα!
Τ ο νέο Samsung F700, όπως και την τελευταία λέξη στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone.

Δεν υπάρχουν σχόλια: